Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

VIDEO: Z Mistrovství ČR starších žákyň v tenise přichází skvělá zpráva!

přidáno: 28. 07. 2022

Mistrovství České republiky starších žákyň 2022 je v plném proudu! Na tenisových kurtech v Dobříši se odehrává jeden zápas za druhým a holky mezi sebou bojují o postup do zítřejšího čtvrtfinále.

Již počtvrté hostí TenisCentrum Dobříš Mistrovství České republiky starších žákyň a na svých kurtech má tak čest přivítat nejlepší mladé hráčky tenisu!

Hlavní soutěž byla zahájena v úterý a nyní se pomalu ukazuje, která z tenistek postoupí ze základních kol do zítřejšího čtvrtfinále! A my pro vás máme skvělou zprávu! Mezi nejlepšími osmi hráčkami ve čtvrfinálových zápasech totiž uvidíme i Kateřinu Melicharovou z Dobříše! 

PŘIJĎTE FANDIT! 

„Katka nastoupí ke svému zítřejšímu zápasu v 10:00 hod. a každý fanoušek pro ni určitě bude velkou podporou a motorem k tomu, aby podala v zápase co nejlepší výkon a následně postoupila i do semifinále. Kromě Katky držíme palce a fandíme na dálku také našemu svěřenci Tomášovi Krejčímu, který bojuje na stejné akci v kategorii starších žáků o postup mezi čtyři nejlepší hráče České republiky ve Valašském Meziříčí,“ řekl Martin Beran z TenisCentra Dobříš.

autor článku: Denisa Havlíčková