Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

VIDEO: Tomáš Krejčí z TenisCentra Dobříš se stal mistrem České republiky!

přidáno: 14. 07. 2021

Šel do boje jako jediný dobříšský zástupce. Nakonec celý turnaj naprosto ovládl! Tomáš Krejčí se stal tenisovým mistrem České republiky mladších žáků ve čtyřhře i dvouhře.

Mistrovství České republiky mladších žáků v tenise se letos konalo v Liberci a jeho účastníkem byl i zástupce TenisCentra Dobříš. Teprve dvanáctiletý Tomáš Krejčí naprosto ohromil svým výkonem.

Dobříšský tenisový talent prošel lehce přese všechny své konkurenty, a nakonec zůstal neporažen. Výhrou 6:3 a 6:2 ve finále se stal novým mistrem České republiky pro rok 2021.

Tomáš však zazářil i ve čtyřhře, kde si se svým spoluhráčem Matějem Fejkou taktéž vybojovali zlatý titul mistrů České republiky.

Z úspěchu jsou nadšeni také Tomášovi trenéři z dobříšského tenisového klubu: „Tomáš se na zápasy připravuje v tenisové akademii TenisCentra Dobříš pod vedením Lukáše Krejčího a Petra Berana. Jeho turnaj jsme samozřejmě všichni sledovali a máme z jeho úspěchu obrovskou radost,“ říká za vedení klubu Martin Beran a dodává: „Tomáše podporují i jeho vrstevníci s kterými trénuje. Mám radost z toho, že právě při takových momentech se ukazuje týmovost našeho tenisového klubu i mezi hráči. Velký dík ale patří i Tomášovým rodičům, kteří ho v tomhle náročném sportu maximálně podporují.“ 

VIDEO: Tomáš Krejčí vs Jan Kreysa v boji o titul mistra České republiky 2021 ve dvouhře

autor článku: redakce DA