Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Tomáš Krejčí z TenisCentra Dobříš jede na Mistrovství České republiky!

přidáno: 20. 01. 2020

Zimní tenisová sezóna je pro dobříšské hráče úspěšná. Už na začátku prosince se začalo hrát v halách, kde mají tenisté nejeden dobrý výsledek a za TenisCentrum Dobříš nás reprezentují hráči ve všech závodních kategoriích od babytenisu až po dospělé.

Tomáš Krejčí si zajistil účast na Mistrovství České republiky 2020

Největším úspěchem se prezentoval Tomáš Krejčí. Na turnajích starších žáků se umístil na všech třech stupních vítězů. Ve své kategorii mladších žáků na turnajích kategorie B se dvakrát umístil na 2. místě. Posledním turnajem pro něj zatím byl halový Krajský přebor mladšího žactva, ve kterém se umístil na 1. místě a stal se halovým přeborníkem Středočeského kraje. Tímto vítězstvím si zajistil účast na halovém Mistrovství České republiky, které se koná 7. – 10. února 2020.

Tomáš Krejčí byl mimo zmíněné skvělé výsledky v prosinci 2019 oceněn také výkonným výborem StčTS jako Kanáří naděje roku 2019 za umístění na celostátním žebříčku mladších žáků. 

Bybytenis

V kategorii babytenisu máme zastoupení v podání Maxe Trojana za chlapce, který patří mezi talenty tenisového klubu a na turnaji v Řevnicích se umístil na krásném 2. místě. Za dívky výborně reprezentuje dobříšský tenis Sofie Audy, která je druhým rokem mladší žákyní a na pražských turnajích se dvakrát umístila na 3. místě ve dvouhře.

Mladší žáci

V kategorii mladších žáků nás kromě Tomáše Krejčího reprezentuje i Samuel Kleibl. Na turnaji v Březnici dokázal zvítězit v každém zápase bez ztráty setu a obsadil 1. místo. Spolu s Maxem Skřivánkem pak zvítězili i v turnaji čtyřhry.

Všem hráčům gratulujeme a přejeme spoustu úspěchů ve zbytku sezóny. Tomášovi přejeme hodně štěstí na halovém MČR!

autor článku: Eliška Beranová - TenisCentrum Dobříš (redakčně upraveno)