Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

TENIS: Na závěrečném turnaji sezóny zazářil dobříšský talent Tomáš Krejčí

přidáno: 12. 10. 2020

V sobotu 26. září 2020 začal na tenisových kurtech V Lipkách nejsledovanější turnaj sezóny 2020. Na Dobříš tak zavítali špičkoví tenisté z řad mladších žáků.

Turnaje mladších žáků kategorie B se účastnila celá špička hráčů České republiky v této věkové kategorii, jelikož se rozhodovalo o konečném umístění hráčů na celostátním žebříčku pro rok 2020.

I přes nepřízeň počasí jsme mohli sledovat skvělý tenis

Déšť, teploty kolem 5°C, přerušované zápasy – to vše skvěle zvládnul dobříšský talent Tomáš Krejčí, který si v turnaji vedl opravdu skvěle. Ve čtvrtfinále si nejprve vyšlápl na nejvýše nasazeného hráče turnaje – Kryštofa Komínka (pátý hráč v ČR) a poté v semifinále dokázal porazit sedmého hráče ČR Jana Psotu 6:3, 6:4. Nad jeho síly byl pouze druhý nasazený hráč turnaje – David Bruckner. I přes finálovou prohru odehrál Tomáš další skvělý turnaj v této sezóně. Tento výsledek mu zajistil konečné 1. místo na celostátním žebříčku v jeho ročníku pro rok 2020.

Tomášovi velmi gratulujeme a děkujeme za výbornou reprezentaci po celou sezónu 2020 a do nadcházející sezóny přejeme mnoho dalších úspěchů.

Sezóna letních turnajů v TenisCentru Dobříš uzavřena

Zároveň se tímto turnajem uzavřela sezóna letních tenisových turnajů konaných v našem klubu. Měli jsme možnost sledovat nejlepší starší žákyně (MČR), turnaj mladších žáků kategorie A, skvělé výkony nejmenších babytenistů a na benefičním turnaji (Šampioni pro Aničku) i hráče ATP včetně nejlepšího českého tenisty Jiřího Veselého.

autor článku: Eliška Beranová - TenisCentrum Dobříš (redakčně upraveno)