Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

MFK Dobříš má nového hlavního trenéra

přidáno: 14. 07. 2022

Vedení dobříšského fotbalového klubu oznámilo v tomto týdnu horkou novinku. Pro novou sezónu nastoupil jako hlavní trenér MFK Dobříš pan Lubomír Pružina.

V pondělí 11. července zahájilo A mužstvo MFK Dobříš na stadionu V Lipkách přípravu na novou sezónu krajského přeboru. Trénink již vedl nový hlavní trenér Lubomír Pružina.

Lubomír Pružina je rodák z Příbrami, který ve své fotbalové kariéře na postu brankaře hájil barvy Braníku Příbram, Dukly Písek nebo Viktorie Žižkov. Později pokračoval ve fotbalové kariéře jako trenér na Baníku Příbram a také ve Vlašimi, v Benešově, šest let působil v rakouském Schremsu, trénoval pro Spartak Příbram, v Březnici, v Tochovicích nebo v Rožmitále pod Třemšínem.

První přípravné utkání pod vedením nového trenéra sehraje A mužstvo již tuto sobotu 16. července na domácím stadionu od 10:15 hod. s účastníkem Jihočeského poháru FK Junior Strakonice.

Další přátelské zápasy odehraj A mužstvo takto:

  • TŘ 20. července - MFK - Tempo Praha zač. 18:30 hod.
  • SO 23. července - Rokycany - MFK zač. 10:30 hod. hřiště SK Primalex BŘASY
  • SO 30. července - MFK - Katovice zač. 17:00 hod. hřiště Malá Hraštice
  • SO 6. července - Milín - MFK zač. 10:30 hod. hřiště Milín

Tréninky zahájili fotbalisté A mužstva v pondělí 11. července 2022. K pravidelným tréninkům pak kluci na stadion MFK Dobříš nastupují vždy v pondělí, ve středu a ve čtvrtek od 18:30 hod. 

autor článku: Jan Soukup - MFK Dobříš (redakčně upraveno)