Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

První zápasy florbalistů v sezoně 2015/16

přidáno: 01. 10. 2015

Sezóna 2015/2016 se nám pomalu, ale jistě naplno rozběhla a již tento prodloužený víkend se do soutěží české florbalové unie zapojily hned tři naše týmy – Mladší žáci, Dorostenci a Muži „B“.

Naše nejmladší kategorie mladších žáků odehrála 3 utkání. V prvním zápase si hráči poradili se Sokolem Nehvizdy 17:5, v dalším rozstříleli Říčany 24:2 a v posledním utkání zvítězili nad Královskými Vinohrady 10:6. Postoupili tak do vyššího výkonnostního koše, gratulujeme!

(Soupiska: Selucký (G), Pjaták, Kolář, Panuška, Šteiner, Žák, Doležal, Černý)

(Góly: Panuška 15x, Šteiner a Žák 12x, Kolář a Pjaták 3x, Doležal 2x, Černý)

V pondělí odehráli své první zápasy v ČFBU také dorostenci. A zadařilo se! Hned v prvním zápase získali skalp Královských Vinohrad (4:2). Po dvouhodinové přestávce jsme se utkali se Žraloky z Příbrami a po dlouhém boji jsme jim podlehli 0:4. Za předvedené výkony patří všem hráčům obrovské díky!

(Soupiska: Kolář (G), Ludačka (C), Pavlis, Kadlečík, Pavlíček, Řípa, Brajer, Bukovský, Cinkl, Novotný, Kaiser, Hadamovský)

(Góly: Řípa, Kadlečík, Pavlíček, Kaiser)

Sezona odstartovala také pro mužský B-tým. Ten ke svým utkáním cestoval až do Kladna. V prvním zápase navzdory nadějnému vedení v prvním utkání nakonec remizoval 7:7 a ve druhém, po vyrovnané partii podlehl Kubánskému Klanu 5:8.

Více informací naleznete na webových stránkách klubu nebo na facebooku.

autor článku: Vojtěch Paul