Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Výsledky zápasů dobříšských florbalistů

přidáno: 22. 10. 2015

Minulý víkend náš oddíl TJ Sokol Dobříš opět absolvoval několik utkání v soutěžích ČFbU (Česká florbalová unie). Pojďme si shrnout, jak se jim tentokrát dařilo.

Mužský B-tým odehrál dva zcela odlišné duely. V prvním podlehl týmu CRPA Prague Amigos poměrně vysokým rozdílem 3:10. Tento zápas se nám příliš nevydařil a soupeř tvrdě trestal každou naši individuální i týmovou chybu. Druhý zápas byl naprosto odlišný. V obraně jsme pracovali výborně, na rozdíl od prvního zápasu, a zvítězili jsme tak nad týmem Kyje Praha 1:0. Nutno dodat, že výraznějšímu vítězství zabránil výborně chytající brankář soupeře.

V čakovické sportovní hale bylo k vidění to, že ve sportu není nikdy nic jisté a že je třeba hrát až do poslední minuty. Naši dorostencům se příliš nevydařilo utkání s Atletics. To jsme ztratili již v první třetině, v níž si poranil koleno náš kapitán a bylo nutné jej převést na vyšetření do nemocnice (skóre po 1. třetině 0:4 a celkově 0:8). Ve druhém klání jsme předvedli mnohem lepší výkon. Ještě po 24 minutách (po dvou třetinách) jsme vedli 3:1 a zápas jsme měli plně pod kontrolou, jenže ve třetí třetině při soupeři stálo štěstí a po našich nevyužitých šancích využil ty své a otočil utkání. Necelé dvě minuty před koncem jsme ještě zkusili soupeře zatlačit a vyrovnat, ale to se nepodařilo. Konečný výsledek tak byl 3:6.

Soupiska a branky – Kolář (G), Ludačka (C), Pavlis, Pavlíček, Kubát, Cinkl, Skála, Bukovský, Novotný, Hadamovský (1 branka), Kaiser (2 branky), Řípa, Unger, Brajer

Po výborně zvládnutém prvním kole chtěli mladší žáci na tyto výkony navázat a znovu se poprat o postup do vyššího výkonnostního koše. A tento cíl splnili zcela s přehledem! Postupně porazili Black Angels white 5:2, FbK Draci 17:2 a ve finále rozstříleli Fbš Bohemians 10:2.

Soupiska a branky -  Selucký (G), Panuška (14 branek), Šteiner (8 branek), Kolář (3 branky), Pjaták, Doležal (2 branky), Černý (4 branky), Souček (1 branka)

V neposlední řadě bychom Vás všechny chtěli pozvat na náš domácí turnaj, který se uskuteční v sobotu 24.10. ve sportovní hale Dobříš. V dopoledních hodinách sehrají své zápasy kategorie minižáků a mladších žáků, po obědě na ně naváže klání žáků starších.

Přijďte podpořit naše hráče, své děti nebo své kamarády!

Více fotek a informací o našem oddíle naleznete na našich oficiálních webových stránkách nebo na facebooku.

autor článku: Vojtěch Paul