Dnes je čtvrtek 28. březen, svátek má Soňa,
je Den učitelů v ČR.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Zpátky na značky! Máme nový rozvrh cvičebních hodin a chystáme skvělé akce

přidáno: 04. 09. 2020

Naplno jsme začali v Sokole cvičit hned od 1. září. Vítáme naše stálé cvičence a rádi přivítáme i cvičence nové. Sokol nabízí širokou škálu cvičebních hodin pro všechny věkové kategorie. V Sokole se scházejí nejen dospělí a senioři, ale i děti přibližně od 2 let až po „puberťáky“.

Pro děti Sokol nabízí cvičení všestrannosti, kde se pohybově zdokonalují a v rámci hodin cvičí s různými pomůckami, na nářadí, trénují prvky z gymnastiky a akrobacie, hrají nejrůznější sportovní i dětské hry. Oddíly dětí od 2 do 4 let a předškolátka se i v letošním cvičebním roce zapojí do celorepublikového projektu Se Sokolem do života aneb Svět nekončí za vrátky, cvičíme se zvířátky. Projekt se v loňském roce mezi dětmi těšil velké oblibě.

Dále v Sokole probíhají pro děti tréninky aerobiku, ropeskippingu a florbalu. Mládež a dospělí mohou navštěvovat hodiny tanců, zdravotního cvičení, volejbalu, nohejbalu, badmintonu, florbalu, ale i boxu a šipek.

Více informací o jednotlivých oddílech naleznete na sokolských webových stránkách: www.sokoldobris.cz, na facebooku: www.facebook.com/TJSokolDobris nebo na venkovní nástěnce na sokolovně.

Podzimní akce se Sokolem

Na podzim máme v plánu uskutečnit již tradiční akce. Opět se zapojíme do sokolského projektu Sokol spolu v pohybu. V rámci této akce zveme všechny k nám do sokolovny na Týden otevřených dveří od 20. do 26. září 2020. Během týdne můžete nezávazně vyzkoušet jakékoli cvičení. V sobotu 26. září pořádáme pro děti Opičí dráhu od 15:00 do 17:00 hod., čímž se zároveň zapojujeme do Evropského týdne sportu a do projektu BeActive Night.

Další zářijovou akcí v sokolovně bude BAZÁRK všeho možného – oblečení, obuv, sportovní náčiní, hračky apod. Tato burza proběhne 19. září od 9:00 do 13:00 hod.

Věříme, že situace bude příznivá a my budeme moci všechny akce uskutečnit.

Těšíme se s vámi na shledanou.

autor článku: Gita Otavová - TJ Sokol Dobříš