Dnes je čtvrtek 18. duben, svátek má Rostislava.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Leoš Mareš: Na běh města Dobříše se těším…

přidáno: 09. 08. 2017

Město Dobříš ve spolupráci s agenturou VDN promo chystá velkou sportovní událost. 7. října se setkají na Komenského náměstí nadšenci běhu, kteří poměří své síly v několika běžeckých kategoriích. Nejsledovanější bude rozhodně hlavní závod na 10 kilometrů a štafety.

Právě v kategorii štafety poběží i nejznámější český moderátor Leoš Mareš, který bude hájit barvy týmu VDN promo. ,,Na běh města Dobříše se těším. Jsem z Berouna a přes Dobříš jsme často jezdili. Několikrát jsme byli i na místním zámku. Teď se poprvé v Dobříši i proběhnu, a to ve štafetě,“ vyjádřil se k běhu Leoš Mareš.

Možnost zaběhnout si štafetu a mít lepší čas než Leoš Mareš, můžete zkusit i Vy. Stačí si složit svůj tým a na webových stránkách www.behmestadobrise.cz se zaregistrovat. Okruh je dlouhý 4 x 2,5 kilometrů. Běžet může opravdu každý. Pokud patříte mezi zdatnější běžce, přihlaste se rovnou do závodu hlavního, který bude startovat ve stejný čas jako štafety.

Myslelo se i na ženy i děti. Pro ty nejmenší jsou připraveny tratě v délce 500 metrů, 1000 metrů nebo 1500 metrů, a pro ženy fitness běh na 5 kilometrů. Svou kategorii si najde opravdu každý.

autor článku: Jitka Doubravová