Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Oxygen završil sezónu druhým místem na Mistrovství světa ve Vídni

přidáno: 07. 11. 2016

Koncem minulého týdne vrcholily boje o medaile na letošním mistrovství světa ve step aerobiku, které se konalo ve Vídni. Příbramský sportovní klub Oxygen zde byl zastoupen týmy v kategorii kadet, junior i senior. Kadeti a junioři skončili po těžkých bojích na čtvrtém místě, seniorky získaly titul vícemistryň světa.

„S výkony našich závodníku jsme maximálně spokojená. Bylo to trochu dramatické, protože kadeti dlouho drželi třetí příčkou, ale bohužel spadli na čtvrté místo. Ale rozhodně jsme nebyli zklamaní, protože konkurence byla obrovská a ruské týmy byly skvěle připraveny,“ řekla k průběhu závodů trenérka Lenka Chlebnová.

Na závodech se ukázala i příbramská závodnice Daniela Chlebnová, která se svým týmem v kategorii Fitness Aerobic Grande získala stříbrné medaile. „Šla jsem si to užít, bála jsem se jenom toho, abych to dojela do konce a byla sama se sebou spokojena,“ hodnotí Daniela vystoupení v nové disciplíně.

Dívky měly tento týden volno a již brzy jim začne příprava na další sezónu, ve které se pokusí navázat na úspěchy z letošních závodů MČR, ME a MS.

Oxygen ale letos čeká ještě jedno velké vystoupení. 17. prosince se v příbramském divadle uskuteční Vánoční show, na které se předvedou všechny děti nejen ze závodních týmů.

autor článku: Mgr. Markéta Jungerová, Oxygen, s. r. o.