Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Dobříšské gymnastky slaví první úspěch sezóny!

přidáno: 21. 02. 2020

Již 12. ročník tradičního gymnastického čtyřboje v Dobříši se uskutečnili 25. ledna 2020 a od předchozích ročníků se trochu lišil. Mimo této akce se však dobříšské gymnastiky mohou pochlubit prvními stříbrnými medailemi z této sezóny.

12. ročník Dobříšského gymnastického čtyřboje

Dvanáctý ročník našeho čtyřboje byl trochu jiný. Čtvrtou disciplínu místo prostných vystřídal člunkový běh.

A tak se před závodem v naší tělocvičně pilně běhalo 4 x 10 metrů. Přihlášeno bylo rekordních 180 dětí. Díky velké nemocnosti nejen v našem oddíle, ale i v ostatních, se nakonec zúčastnilo 140 závodnic. Největším oříškem při závodě byla lavička / kladina, většinu dětí potrápila a kdo nespadl, tak si mohl tleskat.

12.ročník se vydařil a všechny děti si odnesly odměny. Velké díky patří trenérům, rozhodčím, ale i rodičům, kteří s přípravou a celým průběhem závodu velmi pomohli. 

Pěti děvčatům zacinkaly na krku medaile (Aničce Krchové, Marušce Carbochové, Kačce Tománkové, Nele Špindlerové, Barboře Veselé). (zdroj foto: www.gymnastika-dobris.cz)

Podrobné výsledky najdete na našich www.gymnastika-dobris.cz.

Jojo Cup Dobřichovice

1. února 2020 jsme se vydali na závody do Dobřichovic, kam jezdíme velice rádi.

Špičkově vybavené tělocvičny a skvělý kolektiv, co víc si přát. Na začátku jarních prázdnin jsme sem vyrazili na závod v teamgymu. Poskládali jsme dvě družstva, které jsme doplnili dvěma chlapci z Příbramské gymnastiky. Zařadili jsme nové prvky a stejně tak jsme měli možnost zazávodit si na tumble tracku.

Závod to byl velice dlouhý, ale vyplatil se. Družstvo Jitky Holcové si odvezlo stříbrné medaile.

Výsledky teamgymového závodu v Dobřichovicích

Kategorie 2A mix:

  • 2. místo

Kategorie Tria mix:

  • 4. místo

autor článku: Petra Pilousová - Gymnastika Dobříš