Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

S Aerobik studiem Orel Dobříš novoroční předsevzetí zvládnete!

přidáno: 21. 12. 2017

Pomalu ale jistě se nám blíží Vánoce, jedny z nejkrásnějších svátků v roce. U nás ve studiu se na ně těší nejen lektoři, ale hlavně děti. Od čtvrtka 21. prosince 2017 až do pondělí 1. ledna 2018 tak bude naše studio ZAVŘENÉ. Můžete odpočívat, užívat si rodinné pohody, chodit na procházky, dívat se na pohádky a přejídat se ... ale co pak?

O Vánocích odpočíváme i my v Aerobik studiu Orel Dobříš. Co si ale budeme povídat, pohoda, klid, vánoční cukroví, plné stoly jídla, návštěvy a nakonec Silvestr ... jen málokdo z nás se ubrání všem těm dobrotám :-) To bude chtít po Vánocích zase zabrat a vrátit se do formy, nebo si jí ještě zlepšit?

Dali jste si do nového roku předsevzetí? Rádi byste se letos překonali a dokázali si své cíle o lepší kondici splnit? My Vám s tím rádi pomůžeme. I v roce 2018 pro vás nabízíme 6 dní v týdnu širokou škálu lekcí pro dospělé nebo jedinečný trend ve cvičení Bodytec.

A co nového bude v roce 2018 pro děti?

V lednu otevíráme nové tříměsíční kurzy Miminek, které budou probíhat od ledna do března. Nově rozšiřujeme nabídku o kurzy miminek od 12 do 18 měsíců. Přijďte vyzkoušet se svými malými ratolestmi tyto kurzy.

Miminka 1 (3-6 měsíců) – čtvrtek od 9:30 hod

Miminka 2 (6-9 měsíců) – úterý od 9:30 hod.

Miminka 3 (9-12 měsíců) – úterý od 10:45 hod.

Miminka 4 (12-18 měsíců) – středa od 9:30 hod.

Od února navíc do některých dětských sportovních kurzů přijímáme nové děti. Aktuální informace vždy naleznete na internetových stránkách www.aerobikdobris.cz a Facebooku našeho studia.

Za celý tým ASOD Vám do nového roku 2018 přejeme hodně sil, a to především do cvičení!

autor článku: Tým lektorů ASOD