Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Aerobičky z dobříšské orlovny svedou v sobotu boj o poháry jarní sezony!

přidáno: 04. 06. 2018

Závodnice z Aerobik studia Orel Dobříš čeká náročný závodní víkend. Po několika měsíčních trénincích přijde finále jarní sezony. Během soboty i neděli budou v Praze bojovat na finálových závodech sezony. Dokáží vybojovat vysněné poháry?

Přípravy na sezonu začínají každoročně s velkým předstihem. Vždy s koncem jedné sezony již musíme pomalu přemýšlet nad tou následující. Základem je výběr originální motivační hudby, hned po létu začínáme vymýšlet sestavy, trénujeme, pilujeme, navrhujeme dresy a také závody, kterých se v následující sezoně zúčastníme. Jsou to opravdu hodiny práce,“ vysvětluje Klára Jandová, trenérka a vedoucí studia.

Šance jsou velké!

V této sezoně se závodnice zúčastnily několika různých typů soutěží. Z celorepublikových seriálových závodů Mistry s mistry a Žij pohybem postoupila většina dobříšských týmů i do finálových kol, která se uskuteční o víkendu 9. a 10. června. V sobotu se závodnice ze step a fitness kategorií vydají na finálový závod Mistry s mistry, který je také zároveň Mistrovstvím České republiky 2. výkonnostní třídy České gymnastické federace. Některé stepové týmy a pak také Zumba týmy se hned druhý den v neděli přesunou do pražské haly Podvinný Mlýn, kde se bude bojovat o poháry v soutěži Žij pohybem.

Podpořit je můžete i vy!

Tak teď už jen zbývá doladit poslední detaily sestav a nabrat dostatek sil na víkendový boj! Pokud byste chtěli závodnice podpořit, můžete tak v den konání závodu doma zapnout internet a zafandit jim alespoň přes online vysílání na internetových stránkách jednotlivých soutěží.

autor článku: Tým ASOD