Dnes je čtvrtek 28. březen, svátek má Soňa,
je Den učitelů v ČR.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

ASOD má za sebou 14. závodní sezonu, nejstarší tým se stal neporazitelným

přidáno: 30. 06. 2017

V Aerobik studiu Orel Dobříš zakončili jarní závodní sezonu. Jak moc byla úspěšná pro jednotlivé závodní týmy?

V letošním roce Aerobik studio Orel Dobříš reprezentovalo 7 závodních týmů. Celkem se závodnice a trenéři zúčastnili 15 závodů po celé České republice a přivezli neuvěřitelných 22 medailí! Nejvíce týmy vybojovaly zlatých medailí s počtem 10, poté 7 stříbrných a 5 bronzových medailí.

Nejstarší tým se stal neporazitelným

Neporazitelným týmem sezony se stal nejstarší tým „JUNSEN“ složený z juniorského a seniorského týmu, který z žádných osmi závodů nepochybil a vždy si udržel na stupni vítězů zlatou příčku. „Nikdy v historii našeho studia se opravdu nestalo, aby se tým v sezoně udržel jen samých prvních místech. Jsem za výsledky letošního roku nesmírně šťastná,“ dodává Klára Jandová, vedoucí studia a trenérka nejstaršího týmu.

Týmy kadetů objely celou republiku

Kategorie kadetů byla v letošním roce rozdělena na dva týmy. První tým Kadet step five byl veden trenérkou Markétou Vodenkovou. Druhý tým Kadet Girls step měl trenérku Denisu Havlíčkovou. Oba týmy zavítaly během dvou měsíců do mnoha koutů České republiky, například do Litomyšle, Ostravy, Brna nebo Liberce.

Děti okouzlily se svou sestavou Cars

Nejmladší závodící tým s trenérkou Míšou Jungmannovou nacvičil sestavu nazvanou Cars. Závodnice tak uchvátily přítomné nejen během vystoupení na akci Euromaster, kde se měly možnost vyfotit s autem Ferrari, které k nim doslova ladilo.

Zumba tým má celou sbírku

Zumba tým pod vedením trenérky Radky Ficové si z každého letošního závodu přivezl medaili. Tým nejvíce posbíral 5 stříbrných medailí, potom přivezl po jedné zlatou a bronzovou medaili.

Ti nejmenší si vyzkoušeli své sestavy

Mezi nejmenší týmy patří tým přípravky a dětí fitness. Tyto týmy si v letošním roce vyzkoušely svá premiérová vystoupení na exhibici studia, Májových slavnostech nebo třeba i na akci Zámek dětem. Děti fitness tak postupně pilují svou sestavu na příští rok, kdy se možná vydají na své první závody.

Velký dík patří trenérkám i rodičům

Opravdu velké poděkování patří všem trenérkám a rodičům, kteří za těmito nádhernými výsledky stojí a podporují své svěřenkyně a děti.

Týmy čeká tradiční soustředění

Nyní čeká závodnice i trenérky zasloužené volno. Společně se pak týmy závodního aerobiku vydají opět v srpnu na tradiční letní sportovní soustředění do Štědronína.

Podívejte se na sestřih závodní sezony 2017:

 

Velký dík patří trenérkám, rodičům i partnerům oddílu

Opravdu velké poděkování patří všem trenérkám a rodičům, kteří za těmito nádhernými výsledky stojí a podporují své svěřenkyně a děti. A také partnerům oddílu, které nás finančně podpořili: městu Dobříš, nadaci ČEZ a MŠMT.

DĚKUJEME :-)

 

autor článku: Kamila Paulová