Dnes je čtvrtek 18. duben, svátek má Valerie,
je Mezinárodní den památek a sídel.

http://dobrisskoaktualne.cz/sport

Vyberte pro děti ten pravý sportovní kurz, který je bude bavit celý rok!

přidáno: 30. 08. 2017

Aerobik studio Orel Dobříš nabízí jednu z nejpestřejších nabídek sportovních kurzů pro děti v Dobříši a jeho okolí! Vybrat si může opravdu každý, kdo má rád pohyb. V rozvrhu studia se i pro letošní rok, objevily zcela nové kurzy, mezi které patří například Mini tanečky nebo kurz Dětské jógy. Zápisy začínají už příští pondělí, tak vybírejte…

Aerobik studio Orel Dobříš zahajuje novým školním rokem již 14. sezonu. Lektorky studia každoročně rozšiřují nabídku dětských kurzů nejen podle trendu, a tak i v letošním roce čekají na děti oblíbené kurzy, ale i novinky, které jen tak v okolí nenajdete.

V orlovně děti zjistí, že pohyb je zábava

Cílem lektorského týmu v orlovně je, aby děti pohyb bavil a vždy odcházely z lekcí nabité a těšily se na další hodinu! Navíc jejich radost uvidíte na vystoupeních během roku. Mezi ty největší akce patří Vánoční exhibice studia a Májové slavnosti města Dobříše.

Stačí si jen vybrat a přijít se přihlásit!

16 různorodých kurzů pro všechny děti!

Každým rokem se nabídka sportovních kurzů v orlovně rozšiřuje, a tak se v letošním roce počet lekcí pro děti vyšplhal až na 16. Pokud by se děti chtěly hýbat více a rády by i soutěžily, mohou se přidat do závodního oddílu, konkrétně do závodního zumba teamu, závodní přípravky nebo závodního step týmu dětí.

Cvičit mohou už děti od 3 měsíců

Jaké nové kurzy se v letošním roce otevřou nám uvedla přímo Klára Jandová, zakladatelka a vedoucí studia: „Největší novinkou letošní sezony jsou určitě kurzy miminek s naší novou lektorskou posilou Jindřiškou Rombo. Kurzy budou probíhat každé dopoledne v úterý a ve středu a rozděleny budou podle věku do tří skupin, miminka od 3 do 6 měsíců, od 6 do 9 měsíců a nejstarší skupina miminek od 9 do 12 měsíců. Během hodin budou maminky s lektorkou nacvičovat správnou manipulaci s miminkem, podporovat psychomotorický vývoj formou pohybových her, učit se říkanky a písničky na rozvoj sluchu a rytmu a samozřejmě rozvíjet sociální návyky a mezilidské vztahy mezi dětmi. Ani pro letošní rok jsme neopominuli oblíbené kurzy batolátek, které budou probíhat ve středu a v pátek.“

Mezi novinky patří i Mini tanečky a Dětská jóga

Mezi další novinky patří i kurzy dětské jógy a mini tanečků, které povede zkušená lektorka a vedoucí dětských kurzů, Denisa Havlíčková. Pokud vás tedy zajímá, jak taková lekce dětské jógy probíhá, neváhejte a dorazte si s dětmi lekci vyzkoušet. „V hodináh Dětské jódy jsou jednotlivé jógové pozice prováděny dynamicky, bez výdrže a jsou přizpůsobeny právě dětem. Formou příběhu, pohádky, říkánky nebo písničky děti zkoušejí pozice z jógy, ale přitom také skotačí a napodobují např. zvířátka. Při hodinách si budeme hodně povídat a nepůjde ani tak o náročné cvičení, jako o to, děti dobře naladit a povzbudit v nich jakoukoli radost. Při lekcích Mini tanečků, které jsou určeny hlavně holčičkám, si pak užijeme tančení do rytmu hudby, sukýnky a naučené jednoduché pohyby spojíme do různých tématických choreografií,“ dodává lektorka Denisa.

Oblíbené kurzy z minulých let

V rozvrhu samozřejmě děti najdou i své oblíbené kurzy z minulých let. Přijít můžou na zumbu, MTV Dance, roztleskávačky, gymnastiku nebo aerobik. Pokud byste pro děti chtěli všesportovní přípravu, přijďte na lekce celorepublikového projektu Děti na startu, které budou probíhat ve středu.

Zkušené lektorky vám pomůžou s tím pravým výběrem kurzu

Nemůžete se po takové pestré nabídce kurzů rozhodnout, jaký ten kurz by nejvíce vaše děti bavil? Tak dorazte do orlovny v neděli 10. září na den otevřených dveří v rámci akce Dobří(š) v pohybu. Během čtyř hodin si děti budou moci vyzkoušet téměř všechny nabízené kurzy zdarma!

Co nejdříve se přihlaste!

Zápisy do jednotlivých kurzů probíhají od pondělí 4. září do čtvrtka 7. září vždy od 12:00 do 17:00 hod. v budově orlovny. Cvičit začínáme od pondělí 11. září dle rozvrhu lekcí. Počet míst je samozřejmě v jednotlivých kurzech omezen, a tak dlouho neváhejte, ať neprošvihnete svou šanci! Veškeré podrobnější informace naleznete na internetových stránkách studia nebo na oficiálním Facebooku . Podrobnější informace vám zodpoví Klára Jandová (tel. 603 904 952) nebo Denisa Havlíčková (tel.: 731 619 667).

Rozvrh dětských kurzů

autor článku: Kamila Paulová a tým ASOD