Dnes je čtvrtek 28. březen, svátek má Soňa,
je Den učitelů v ČR.

Ilustrační foto

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na vyprodaný koncert Festivalu A. Dvořáka

přidáno: 23. 04. 2018

Přinášíme vám jedinečnou možnost. Vyhrajte vstupenky na koncert houslového virtuosa Václava Hudečka. A pozor, jde tu o boj s časem!

Máte rádi klasickou hudbu a chtěli byste navštívit nějaký z koncertů ku příležitosti 50. ročníku hudebního festivalu Antonína Dvořáka? Tak právě pro Vás máme skvělou příležitost, protože přesně s vydáním tohoto článku (tj pondělí 23. dubna 2018) spouštíme soutěž o 6 vstupenek (výherci budou 3 a ti vyhrají vždy dva lístky) na koncert houslového virtuosa Václava Hudečka v doprovodu klavírního virtuosa Lukáše Klánského. Tento komorní koncert se uskuteční 3. května od 19:00 hod. v Zrcadlovém sále na dobříšském zámku.

Jak vstupenky vyhrát?

Vstupenky můžete získat, pokud odpovíte na jednoduchou otázku o životě Antonína Dvořáka. Otázka zní: Jakou profesi si pro svého syna Antonína plánoval František Dvořák? Své odpovědi můžete zasílat na e-mail redakce@dobrisskoaktualne.cz, do předmětu emailu uveďte Soutěž A. Dvořák.

Kdo vyhrává?

Vyhrají tři čtenáři, kteří nám, správnou odpověď zašlou jako první. Vyhrávají tedy tři nejrychlejší e-maily se správnou odpovědí.

Teď už Vám přejeme nejen hodně štěstí v hledání správné odpovědi, ale především rychlý internet, ať k nám do redakce váš e-mail přijde mezi prvními.

autor článku: Redakce DA