Dnes je sobota 20. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

Ilustrační foto

Legendární Nazareth zazářil v Příbrami

přidáno: 03. 10. 2017

V neděli večer se příbramská sportovní hala otřásala v základech. Dorazila do ní totiž legendární rocková kapela Nazareth, která za to pořádně vzala. Zazněly ale i pomalejší hity jako Dream on nebo Love hurts, které bořily žebříčky světových hitparád.

Koncert světoznámé kapely začal deset minut před půl osmou, a ihned zostra. Čtyřčlenná kapela to rozjela už ze startu, a tempo ubrala až při pátém songu, kterým byl proslulý “ploužák“ Dream on. Po druhém songu zvedl Nazareth ze židlí spoustu fanoušků, kteří vydrželi celou dobu tancovat u pódia.

Agentura VDN promo opět vyprodala halu        

Už potřetí v řadě se agentuře VDN promo podařilo vyprodat příbramskou sportovní halu. Před dvěma lety to bylo poprvé při koncertě Karla Gotta a minulý rok se zaprášilo po vstupenkách na koncert skupiny Olympic. Letos se to podařilo opět, kdy už týden před koncertem byli organizátoři urgováni telefonáty o další vstupenky. Po jejich nátlaku postupně přidávali na prodejní weby vstupenky.

"Spolupráce s kapelou Nazareth byla naší první spoluprací se zahraničními interprety. Byla to pro nás velká zkušenost, a cítím, že se jedná o krok dopředu. Těší mě, že se to povedlo právě v Příbrami, kterou považujeme za náš domov. Myslím, že to byl pro návštěvníky koncertu skvělý zážitek. To byl ostatně náš cíl,“ vyjádřil se k akci organizátor Petr Větrovský.

Kdo přijede příští rok?

U východu z haly se mohli návštěvníci zapojit do hlasování, koho by chtěli slyšet příští rok v příbramské sportovní hale. V hlasovací krabičce se objevilo hned několik návrhů, převážně zahraničních. "Na příští rok už máme několik tipů, koho do Příbrami přivést. Inspirovali jsme se i nápady ostatních, a v současné době prověřujeme podmínky a dostupnost vybraných zahraničních kapel a zpěváků,“ prozradila Jitka Doubravová.

Agentura VDN promo má před sebou ještě dlouhý podzimní program. Čeká ji totiž poslední turné v kariéře Marty Kubišové, kdy se dvě zastávky konají i v našem okrese. 10. října to bude v Sedlčanech a 18. října v Hořovicích. 

autor článku: redakce DA