Dnes je čtvrtek 28. březen, svátek má Soňa,
je Den učitelů v ČR.

Ilustrační foto

Vyprodá Nazareth příbramskou sportovní halu? A kdo bude dál…?

přidáno: 18. 07. 2017

Na první říjnový den je naplánován koncert zahraniční skupiny v příbramské sportovní hale. Do středočeské Příbrami přijede po dlouhé době zahraniční skupina, a to přímo legendární kapela Nazareth.

Velkolepou událost pořádá agentura VDN promo, která už potřetí v podzimní čas organizuje pro Příbramáky koncert ve sportovní hale. Premiérový ročník odstartoval před dvěma lety koncertem Karla Gotta, o rok později vyprodal halu taktéž jako Karel Gott Olympic, a teď čeká stejný úkol Nazareth.

Britská skupina zavítá do Příbrami ve své dlouholeté kariéře vůbec poprvé. „Tato akce je našim vstupem na trh se zahraničními umělci. Příbram považujeme za svou domovskou scénu, a proto jsme se rozhodli začít právě zde,“ uvedl za VDN promo Petr Větrovský.

Kdo bude dál? Rozhodne publikum

Zájemci o účast v publiku mají ještě šanci sehnat vstupenky. K dispozici je posledních pár stovek lístků. Důvodů, proč jít na Nazareth, je však ještě více. Organizátoři zde odhalí jeden ze svých nových projektů, a publikum se navíc bude moci zúčastnit výběru dalšího zahraničního interpreta. ,,V současné době již jednáme s dalšími zahraničními interprety na příští rok a diváci přímo na koncertě budou moci ovlivnit, kdo přijede další,“ prozradila Jitka Doubravová.

Vstupenky jsou v prodeji v síti TicketStream, nebo v Dami Bubble Tea v Pražské ulici, či na recepci hotelu Belvedere. Pro veškeré informace či hromadnou objednávku lístků pište na mail: info@vdnpromo.cz.

autor článku: Jitka Doubravová