Dnes je pátek 19. duben, svátek má Rostislava.

Ilustrační foto

Peter Nagy vystoupil minulý týden na pódiu v dobříšské sportovní hale

přidáno: 07. 06. 2018

Slovenský zpěvák Peter Nagy vystoupil 31. května v dobříšské sportovní hale. Během večera okouzlil publikum nejen řadou svých hitů, ale i vtipnými historkami ze života, kterými jednotlivé písničky prokládal.

Poslední květnový den město Dobříš ožilo. Konal se zde totiž tradiční koncert hudební hvězdy, kterou se pro tento rok stal Peter Nagy. V nově zrekonstruované hale, která v moment koncertu díky tropickému počasí připomínala saunu, předvedl Peter Nagy se svou kapelou Indigo úžasné vystoupení. Nezastavilo je ani vedro. ,,Byla to naše první spolupráce s Peterem Nagym a z jeho přístupu včetně kapely jsme byli nadšení. Oceňuji, když umělci svůj koncert pořádně odpracují před publikem se vším všudy, a to se přesně stalo. Jsem rád, že to Dobříšáci mohli vidět, protože opět ukázali, že město Dobříš si takové koncerty zaslouží,“ sdělil své dojmy organizátor Petr Větrovský.

Nechyběly ty největší hity

Ve sportovní hale zazněly hity jako Aj tak sme stále frajery, Sme svoji, Kristínka a další a další. Do koncertu přidal řadu opravdových historek, čímž diváky nejednou pobavil. Peter Nagy s kapelou Indigo zpíval více jak hodinu a půl, a na závěr si vysloužil potlesk ve stoje. Radní města Dobříše pan Radek Vystyd předal na pódiu Peterovi rukavice, kterými je toto malé středočeské město proslulé a Peter obdržel po skončení koncertu několik krásných pugetů květin. Organizátoři z VDN promo už před koncertem naznačili, že možná ještě tento rok něco na Dobříši chystají. Brzy se jistě dozvíme podrobnosti.

autor článku: Jitka Doubravová