Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

Ilustrační foto

Vyhrajte vstupenky na dobříšský koncert Peter Nagyho!

přidáno: 18. 05. 2018

Koncert Petera Nagyho se skupinou Indigo na Dobříši se nezastavitelně blíží. Na webu zbývá posledních pouhých 35 vstupenek. My vám však dnes přinášíme jedinečnou příležitost, a to získat vstupenky na tento koncert zcela zdarma!

Peter Nagy vystoupí s kapelou Indigo v dobříšské sportovní hale 31. května. Prodej vstupenek se tak blíží do finále. Na webu jich zbývá pouhých 35 a několik málo kusů ještě seženete v Infocentru města Dobříše.

Získejte vstupenku zdarma!

Ve hře jsou celkem 4 vstupenky, které vyhrají první 2 soutěžící (každý soutěžící vyhraje 2 vstupenky, kteří nám zašlou správnou odpověď). Vaše odpovědi můžete zasílat na e-mail redakce@dobrisskoaktualne.cz a do předmětu uveďte Soutěž Peter Nagy 2018.

Jak vyhrát?

Soutěžní otázka zní: Ve kterém roce se Peter Nagy umístil na prvním místě v anketě Zlatý slavík? Možnosti jsou: a) 1985   b) 1989   c) 1987. Všem soutěžícím přejeme hodně štěstí a nechť vyhraje ten nejrychlejší. První dva nejrychlejší e-maily vyhrávají. 

Uslyšíte ty největší hity

Návštěvníci koncertu se mohou těšit na největší hity slovenského zpěváka. Nebudou chybět songy jako je Kristinka, Láska je tu s námi a nebo Sme svoji. Tento koncert je třetím v pořadí agentury VDN promo, která do středočeské Dobříše vozí každoročně velká jména. Po Lucii Bílé a Hance Zagorové ale zabrousila na Slovensko, a Dobříšáci se tak mohou opět těšit na jedinečný zážitek, ke kterému bychom vám chtěli pomoci, takže pro vás máme opět soutěž o vstupenky.

autor článku: Jitka Doubravová a Natálie Matějková