Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

Ilustrační foto

Už máte lístky na MIG 21?

přidáno: 07. 04. 2017

Na vlastní žádost se známá hudební skupina MIG 21 vrací po roce do Březnice. V kulturním domě na Velký pátek 14. dubna zahájí kapela své jarní turné. Vyprodá se Březnice podruhé?

Festival Kačeři dostal tímto malé ocenění za svoji práci a fanoušci za svoji oddanost. Pánská taneční, pěvecká a striptérská skupina z Prahy 5 Smíchova MIG 21 pobaví Březnici na svém tradičním jarním turné. Jiří Macháček se zajisté chopí své role baviče, kapela odehraje své nejznámější hity a přidá zajisté i nějakou novinku! Znáte nový migovský zpěvník? Ano, i vy si zazpíváte! „Když jsme dostali zprávu o jednom z nejpodařenějších koncertů roku 2016, nemohli jsme tomu uvěřit. Ihned bylo jasné, že MIG 21 se musí do Březnice vrátit,“ řekl jeden z organizátorů Jan Štika. Po koncertě bude následovat velká afterparty s několika překvapeními.

Dále se můžete těšit na letní festival Kačeři v Horčápsku. Prvními zveřejněnými umělci jsou Vypsaná Fixa, E!E, Jiří Schmitzer, Lety mimo, slovenská hvězda DJ B-Complex, DJ Pavel Bidlo a projekt Parallel Activity. Další spousta vystupujících, včetně hlavních hvězd bude oznámena v příštím čísle Březnických novin.

Vstupenky na koncert MIG 21, nebo letní festival Kačeři jsou v prodeji. Nejlevnější vstupenky zakoupíte přes portál www.goout.cz, nebo kamenný předprodej v Březnici v městské knihovně. Další informace naleznete na webu www.kaceri-festival.cz nebo na Facebooku.

Vstupenky: 270,- Kč v předprodeji

KD Březnice
Datum: 14 / Dub / 2017
Čas: 20:00
Adresa: Dolní Valy 63, Březnice 262 72

zdroj: http://www.kaceri-festival.cz 

 

autor článku: Kačeři