Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

Ilustrační foto

Festival Mácháč zavítá v květnu do Březnice

přidáno: 28. 04. 2016

Léto se pomalu blíží a s ním přicházejí letní festivaly. V kulturním domě v Březnici se představí atmosféra největšího českého tanečního festivalu Mácháč. 7. května se uskuteční Mácháč Club Tour. Tato show zaplňuje kluby napříč republikou a jistě tomu nebude jinak i v Březnici.

V sobotu 7. května se představí ve svých DJ setech několik residentních umělců tohoto velkého známého festivalu. Hlavní postavou bude DJ Enrico, známý pražský DJ, majitel klubu Studio 54 a výborný DJ. Tento člověk vystupuje po celém světě a nyní si bude moci odškrtnout i Březnici. Další DJ Roberto Chochola je březnickým a příbramským fanouškům dobře známý. Tradičně vystupuje na akcích Kačerů a vždy se setká s vřelým přijetím. Třetím zástupcem festivalu Mácháč je plzeňský Millan Weekender, který se představí v hitovém setu. Vše doplní další plzeňský DJ Prefect. Kačeři tentokrát představí umělce z větší dálky.

Večer nebude pouze o hudbě, tak jak je zvykem při produkci Kačerů. Těšit se můžete na nabitou světelnou show a hutný zvuk. Chybět nebude výhodný předprodej na letní festival Mácháč, soutěže o vstupenky a mnoho dárků festivalu. O váš pitný režim se postarají hostesky vodky Finlandia. Vyfotit se můžete u oblíbené fotostěny. Další informace naleznete na webových stránkách nebo na facebooku.

autor článku: Bc. Vlastimil Ševr