Dnes je čtvrtek 18. duben, svátek má Valerie,
je Mezinárodní den památek a sídel.

Ilustrační foto

Do Příbrami míří Alphaville, tvůrce hitu Forever Young

přidáno: 26. 01. 2018

Podzimní koncerty agentury VDN promo, které se konají ve sportovní hale v Příbrami, se stávají již tradicí. Lístky na světovou kapelu Alphaville budou v předprodeji již příští pátek 2. února.

Začalo to Karlem Gottem, pokračovalo Olympicem a minulý rok zavítala do sportovní haly kapela Nazareth. Letos míří agentura VDN promo ještě o level výše. „Alphaville je pro nás světovou legendou. Jejich megahity Forever Young či Big in Japan vyhrály hitparády po celém světě. Mám radost, že se nám podařila dlouhotrvající jednání dotáhnout a že tyto legendy vystoupí v naší Příbrami,“ uvedl organizátor koncertu Petr Větrovský.

Jednání s kapelou se táhla několik měsíců

Ano, právě hit Forever Young, v Česku známý jako Být stále mlád, pochází od této kapely, a Příbramáci ho budou moci slyšet v originálním provedení 5. října od 19 hodin v příbramské sportovní hale.

"Jednání se skutečně táhla několik měsíců a chvílemi byla až vyčerpávající. My však Příbram považujeme za náš domov, a proto jsme udělali maximum, aby kapela Alphaville do našeho města dorazila. Vzhledem k tomu, že vstupné jsme stanovili opravdu na nejnižší možnou hranici, věřím, že Forever Young si zazpívá spousta Příbramáků,“ dodala další z organizátorek -  Jitka Doubravová.

Vstupenky v prodeji od příštího týdne

Předprodej vstupenek startuje příští pátek 2. února od 17:00 v Pražské ulici v obchodě Fashion Time Street. Prvních pět zájemců bude mít slevu 100 Kč na každou zakoupenou vstupenku. Následně budou vstupenky v prodeji na vybraných příbramských pobočkách a na internetu.

autor článku: Jitka Doubravová