Dnes je čtvrtek 28. březen, svátek má Soňa,
je Den učitelů v ČR.

Ilustrační foto

V Dobříši se uskuteční koncert k výročí založení Československa

přidáno: 29. 07. 2018

V úterý 25. září se v Dobříši uskuteční koncert k výročí 100 let od založení Československého státu. Za doprovodu kapely Petra Maláska vystoupí české zpěvačky jako Lucie Bílá, Petra Janů a Jitka Zelenková a spolu s návštěvníky tak oslaví významné výročí naší země.

Vznik Československa byl vyhlášen 28. října 1918. Jeho hranice byly vymezeny mírovými smlouvami a z nich vycházejícími rozhodnutími v rámci versailleského mírového systému. Od této důležité chvíle uběhlo dlouhých sto let. A právě toto výročí je důvodem pořádání několika stovek akcí po celé republice. Jedním z nich je právě i série koncertů ve Středočeském kraji, kdy nebude vynechána ani Dobříš.

Koncert se uskuteční v úterý 25. září

V dobříšské sportovní hale se koncert uskuteční 25. září od 19:00 hod. Oslava v podobě prestižního koncertu se celá ponese v duchu k výročí 100 let české státnosti ve Středočeském kraji. Po dvou letech vystoupí na Dobříši opět nejlepší česká zpěvačka Lucie Bílá. Dále autorka hitů Už nejsem volná, nebo Moje malá premiéra – zpěvačka Petra Janů a v neposlední řadě zpěvačka Jitka Zelenková, se kterou se díky jejímu songu Když se narodíme na pár minut vrátíme do raného dětství.

Vstupenky jsou již v prodeji

Vstupenky na koncert jsou již nyní v prodeji v síti TicketStream. Od úterý 31.července budou k dostání také na Infocentru města Dobříš.

autor článku: Jitka Doubravová