Dnes je čtvrtek 28. březen, svátek má Soňa,
je Den učitelů v ČR.

Ilustrační foto

Škaredě zelená středa v D-klubu

přidáno: 26. 03. 2018

Příbramský divadelní klub každoročně slaví Zelený čtvrtek, který se letos kvůli divadelnímu představení musel posunout o den dříve. A protože divadelníci na zelené barvě trvají, pojmenovali tento den Škaredě zelená středa.

Mnozí z vás už určitě tuto oblíbenou akci Déčka zažili. Pije se zelené pivo, zelená káva, zelený alkohol, jednoduše řečeno – všechno je zelené. Včetně oblečení návštěvníků. „Já mám tematické večery velmi ráda. A to právě kvůli návštěvníkům, kteří jsou bez rozdílu věku schopni přijít v kostýmech. Obdivuji jejich fantazii a mnohdy i odvahu. Každý, kdo má na sobě alespoň tři kusy zeleného oblečení, získává panáka peprmintky zdarma. Ale letos se to rozšíří i na škaredé oblečení. Nebo škaredě zelené... Podle tradice se tuto středu jedná hlavně o to, abychom se nemračili, ale úsměv bývá na těchto večerech automaticky přítomen,“ říká zástupkyně ředitele Anna Čiperová.

Připravena bude hudba i tombola

Na zúčastněné ovšem nečeká pouze zelené pití či jídlo, ale i tombola a Duo Pedál, které hraje především na přání a dokáže navodit krásný, pohodový večer, plný zábavy i radosti.

Škaredá středa letos vychází na 28. března. Vstupenky zakoupíte v D-klubu, který se nachází z boku Divadla A. Dvořáka Příbram nebo si je můžete rezervovat na telefonním čísle 326 531 229.

autor článku: Jitka Honischová a redakce DA