Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

Ilustrační foto

VIDEO: Předprodej vstupenek na Hanku Zagorovou je spuštěn

přidáno: 15. 05. 2017

V pátek 12. května se v Kopáčkově dvoře na Dobříši konal slavnostní předprodej vstupenek na koncert Hanky Zagorové. Zpěvačka vystoupí spolu s Petrem Rezkem 3. září právě v místě, kde se předprodej uskutečnil.

Pátečního předprodeje se zúčastnili nejen zástupci agentury VDN promo, jenž koncert pořádá, ale i vedení města Dobříš v čele se starostou Mgr. Stanislavem Vackem, radním panem Radkem Vystydem nebo zastupitelkou Ing. Denisou Havlíčkovou. Pro své vstupenky si přišli lidé z Dobříše i okolních obcí, kteří si vybírali ty nejlepší místa. Radost kupujícím udělal také malý dárek v podobě volného vstupu na lekce do Aerobik studia Orel Dobříš, který rozdávali zástupci města ke každé zakoupené vstupence.

"Jsem rád, že tady bylo poměrně dost lidí, i když byl hokej. Já sem koukal na první třetinu a jsem překvapen, kolik lidí zde je. Doufám, že se koncert vydaří stejně tak, jako ten loňský koncert Lucie Bílé," uvedl starosta města Dobříš, Mgr. Stanislav Vacek.

 

 

Rezervované a nevyzvednuté vstupenky jsou k dostání do konce měsíce května na IC Dobříš. Vstupenky na sezení i na stání budou v prodeji až do konce srpna v IC Dobříš a v síti TicketStream. Vzhledem k tomu, že je však již většina vstupenek rezervována a o koncert je velký zájem, doporučujeme se zakoupením vaší vstupenky příliš dlouho neváhat. Ceny vstupenek začínají na 490 Kč.

autor článku: Jitka Doubravová