Dnes je úterý 16. duben, svátek má Irena.

Ilustrační foto

Ve Skřítkově se chystá módní přehlídka s prodejní akcí za výhodné ceny

přidáno: 27. 03. 2017

Veselá módní přehlídka je akce, která se v našem městě ještě nekonala. V rámci programu přinese netradiční podívanou a možnost zakoupit si oblečení od vystavovatelů za jedinečně zýhodněné ceny. Přijďte se podívat na nové modely sportovního, společenského, ale hlavně každodenně nositelného a kvalitního oblečení. Připraveny budou tradiční střihy i originální kousky, které by jistě mohly oživit váš šatník pro letošní jaro a léto.

 „V hlavním programu čeká návštěvníky zábavná prezentace oblečení určeného především pro děti, slečny a ženy. V roli modelů a modelek se představí děti z Dobříše a okolí, s kterými už nyní pilně nacvičujeme zábavnou choreografii a na celou akci se všichni moc těšíme. Navíc bude pro všechny připraveno taneční vystoupení, zvýhodněný prodej předváděného oblečení, speciální akce profesionálního líčení a focení i další překvapení,“ upřesňuje hlavní organizátorka akce Denisa Havlíčková.

Veselou módní přehlídku připravuje organizace Veselá rodina ve spolupráci se zábavným centrem Skřítkov a Aerobik studiem Orel Dobříš. Mezi hlavní partnery této akce, kteří přivezou své nejen nádherné, ale také kvalitní a trendy oblečení patří firma TOUCHE, sukýnky a šaty La petite Suzette a designový obchod TakKam.

TOUCHE

Firma TOUCHE z Jablonce nad Nisou dodává už několik let kvalitní sportovní a volnočasové oblečení do Aerobik studia Orel Dobříš. Klasické i originální tepláky, trika, mikiny, sukně, šaty, tílka a další kousky bývají ihned rozebrány a jejich nové majitelky si chválí nejen jejich pohodlnost, ale hlavně odolnost a kvalitu. Pro letošní jaro a léto připravila firma hned několik novinek jak pro děti, tak i pro dospělé. Na módní přehlídce se tedy můžeme těšit nejen na nové střihy, ale také na nové látky, pestré vzory a hlavně zvýhodněnou cenu minimálně o 10% z ceny původní.  

TAKKAM

Takkam design shop je první a jediný designový obchod v Příbrami a okolí. Zaměřuje se na trendy autorskou tvorbu českých a slovenských designérů, módu, handmade designové doplňky, přírodní kosmetiku a ekologické výrobky. Naším hlavním konceptem je udržitelnost - životní styl, který neubližuje životnímu prostředí ani lidem či zvířatům. Podporujeme českou, lokální výrobu a ruční tvorbu. Naši zákazníci jsou našimi přáteli a nakupování u nás je odreagování a příjemný odpočinek. Snažíme se v Příbrami a okolí ukázat nový, svěží směr v oblasti trendy módy, originality a životním stylu,“ říká jedna z majitelek obchůdku Kateřina Mihalíková, která také přiveze do Skřítkova jen to nejlepší a s nadstandardní slevovou akcí.

LA PETITE SUZETTE

Která holčička by neznala nadýchané sukýnky, které milují nejen malé princezny, ale i jejich maminky. Paní Zuzana Sláčiková se svou značkou La petite Suzette právě takové sukýnky přiveze na Veselou módní přehlídku. Jednoduché, nositelné každý den a snadno udržovatelné sukně předvedeme nejen pro děti, ale i pro maminky. Překvapením pak bude naprostá novinka, kterou jsou šaty v retro stylu pro malé i velké. Zvýhodněné ceny těchto nádherných kousků oblečení dostanou zájemkyně i v případě závazné objednávky přímo na přehlídce.

PROFESIONÁLNÍ LÍČENÍ A FOCENÍ OD KLÁRY A MICHALA

Ať už budete nově oblečené nebo ne, rozhodně si nenechte ujít šanci nechat si udělat krásnou fotku na památku. Klára AndrejskováMichalem Kočím si na přehlídku připravili svůj koutek, ve kterém vás upraví, nalíčí, poradí a nafotí. V rámci přehlídky si zároveň pro zájemce připravili speciální akci balíčku s focením, který si u nich budete moci zakoupit či objednat.

Večerním programem bude provázet Denisa Havlíčková s Andreou Žádníkovou s hlavními partnery přehlídky a vystavovatelkami. Tato přehlídka přinese více než jen inspiraci pro jaro a léto. Počet míst je však omezen a tak si raději zajistěte svůj lístek včas.

KDY:

  • v pátek 7. dubna 2017 od 17:00 hodin

KDE:

  • Skřítkov – Na Zlaté stezce 1056, 263 01 Dobříš

VSTUPNÉ:

  • předprodej 90 Kč / osoba (Skřítkov a Aerobik studio Orel Dobříš do 5. dubna 2017)
  • na místě 120 Kč / osoba
  • rezervační systém ZDE

Aktuální informace k Veselé módní přehlídce, můžete sledovat na facebookovém profilu Veselé rodiny a na facebookové události k této akci.

autor článku: redakce DA