Dnes je úterý 19. březen, svátek má Josef,
je Mezinárodní den invalidů.

Ilustrační foto

Silvestrovský program pro děti ve Skřítkově se připravuje už na tuto neděli

přidáno: 28. 12. 2018

Tradiční silvestrovská párty pro děti i rodiče ve Skřítkově nebude chybět ani letos! Přijďte si užít zábavný program s celou rodinou už tuto neděli. A co vše bude pro děti i rodiče připraveno?

Silvestr ve Skřítkově s animačním programem ve spolupráci s Veselou rodinou plný soutěží, her, tance i odměn se připravuje a bude to zábava. Karnevalové masky jsou vítány u dětí i dospělých. Pro děti bude připravena diskotéka, kterou povede oblíbená dětská animátorka Sára. Společně si zatančí na dětské hity a chybět nebudou ani soutěže a hry pro menší i starší.

Do programu se zapojí i dospělí

Týmy dospělých i dětí se utkají v silvestrovské soutěži Skřítkovský KUFR. Bude se hrát pantomima, hledat rozdíly, plnit nejrůznější pohybové i vědomostní úkoly a na všechny čeká odměna.

Tombola i malování na obličej

Během programu je navíc připravena malá tombola, ve které budete mít šanci vyhrát i velmi pěkné balíčky. V rámci zábavného odpoledního programu je samozřejmě otevřena dětská herna a v ceně vstupného bude připraveno také oblíbené malování na obličej.

 

Silvestrovská párty proběhne už v neděli

Dětská silvestrovská párty ve Skřítkově se uskuteční v neděli 30. prosince od 15:00 do 18:00 hod. Pro pohodlné sezení doporučujeme si místa předem rezervovat.

autor článku: Denisa Havlíčková