Dnes je čtvrtek 18. duben, svátek má Valerie,
je Mezinárodní den památek a sídel.

Ilustrační foto

Na letní Hawaii Party s celou rodinou zdarma!

přidáno: 11. 07. 2018

Již tuto sobotu se uskuteční 3. ročník letní párty ve Staré Huti. Kdo stojí za organizováním akce a kde poprvé vznikl nápad zorganizovat Hawaii Party? Své myšlenky nám popsal jeden z organizátorů akce v následujícím rozhovoru.

V letošním roce se letní párty ve Staré Huti nazvaná Hawaii Party“ uskuteční po roční pauze. Vstup na akci bude umožněn od 15:00 hod. Letošní ročník navíc organizátoři mění koncept celé akce. Jednou z velkých změn je změna vstupného. Po předchozích letech, kdy byl vstup na Hawaii Párty zpoplatněn, nyní dáváme vstupné dobrovolné, říkají sami organizátoři akce. Záleží tedy jen na vás, na kolik se budete bavit za přítomnosti míchaných nápojů, romantické atmosféry u vody, pohodové hudby a večerní párty společně s profesionálními DJ's. První ročník Hawaii Party se uskutečnil v roce 2014. A proč právě tento typ letní párty? Zeptali jsme se samotných organizátorů:

Kde vznikl nápad uspořádat Hawaii Party?

Myšlenka Hawaii party vznikla při jedné z oslav, kde padnul nápad pokusit se uspořádat jednodenní pohodovou párty pod širým nebem, s hudbou, míchanými nápoji a celodenním programem. Hawaii si spojujeme s pohodovou hudbou a míchanými nápoji. To celé při slunečném počasí u vody.

Kdo stojí za organizací?

Akci pořádá čtyččlenná partička, která se pro tento projekt nadchla a pro lidi chce udělat něco, co tu ještě nebylo.

Jak probíhaly předchozí ročníky?

Pilotní ročník proběhl nad naše očekávání úspěšně, ohlasy na celou akci byly pozitivní. V následujícím roce se konal další ročník, na kterém se, bohužel, podepsalo ne příliš příznivé počasí po většinu párty. I tak byly oba ročníky úspěšně, ale věřte, že letošní ročník bude ten nejlepší.

Pro jakou věkovou skupinu je akce zaměřena?

Snažíme se oslovit jak ty nejmenší, pro které budou přichystány dětské atrakce apod., tak i ty starší, kteří si budou moci užít bohatý večerní program s Djs a alkoholickými nápoji.

Co vše bude tedy v rámci programu konkrétně připraveno?

Na děti čeká skákací hrad, badminton, malování na obličej. Pro ty starší budeme mít mládežnickou kapelu "Hořák" (ZUŠ Dobříš), která se předvede od 19:00 - 20:00. Po nich nastoupí profesionální DJs z Hradce Králové DJ Freezer, DJ Tommy.

Proč by měli lidé dorazit na párty?

To je jednoduché. Všichni, kteří mají chuť užít si skvělý den. Čekat je bude pohodová hudba, míchané nápoje, milý personál a příjemná atmosféra.

Aktuální informace naleznete na Facebooku Hawaii Party

autor článku: Redakce DA