Dnes je pátek 29. březen, svátek má Taťána.

Ilustrační foto

Den otevřených dveří Autoservisu Euromaster přinese bohatý program

přidáno: 29. 05. 2017

V sobotu 10. června připravuje Autoservis Euromaster v Dobříši DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ, při kterém bude pro návštěvníky připraven opravdu bohatý program pro děti i dospělé. Vedení firmy chce takto symbolicky oslavit 1 rok fungování, poděkovat stávajícím klientům a pozvat širokou veřejnost nejen na prohlídku servisu, ale také k další zábavě a přátelskému setkání.

Autoservis Euromaster v Dobříši poskytuje širokou škálu služeb pro majitelé automobilů už téměř rok. V sídle servisu vám auto nejen zkontrolují, přeměří, seřídí, opraví, přezují a ještě se o vás vždy s úsměvem postarají v jejich příjemném prostředí, ale vždy se snaží také správně poradit. Možná jste už sami jejich služby využili, možná je teprve budete potřebovat… Každopádně můžete využít právě Den otevřených dveří tohoto servisu k tomu, abyste vyzkoušeli jejich kvalitu služeb ZDARMA a ještě se u toho pobavili s celou rodinou. 

Už týden před samotným Dnem otevřených dveří, bude pro zájemce připraveno mnoho zajímavých benefitů. ZDARMA se můžete přijít kdykoli poradit ohledně problémů s vaším automobilem nebo využít některé další služby. Celý týden bude probíhat ZDARMA kontrola vozů před dovolenou pro předem objednané řidiče. 

Vyzkoušet si můžete přijít také tzv. hybridní automobil značky Toyota a projet se s ním po okolí Dobříše.

Hlavní Den otevřených dveří Autoservisu Euromaster v Dobříši proběhne v sobotu 10. června od 10:00 do 17:00 hod. V rámci programu se zabaví opravdu celá rodina:

  • samozřejmostí je prohlídka servisu,
  • využití možnosti osobně se poradit s automechanikem nebo si jen zjistit nabídku služeb servisu
  • pro předem objednané zájemce bude připraveno měření tlumičů jejich automobilu ZDARMA na speciálním stroji.

V rámci hlavního programu, který bude moderovat herečka Zdeňka Žádníková Volencová, se můžete těšit na:

  • soutěže pro děti i rodiče o skutečně velmi hodnotné a krásné ceny,
  • slavnostně bude představen hybridní vůz značky Toyota a chybět nebude ani možnost si ho vyzkoušet na vlastní kůži,
  • těšit se můžete na zpestření v podobě vystoupení dětí z Aerobik studia Orel Dobříš,
  • pobavit malé i velké přijde klaun Bobo se spoustou odměn,
  • „třešničkou“ dne bude bezesporu adrenalinová a skvělá moto show.

V rámci doprovodného programu budou připraveny:

  • stánky s automobilovými doplňky
  • možnost zkoušky benzínových autíček na dálkové ovládaní v terénu  motokrosové dráhy
  • vyfotit se budete moci v tematickém foto koutku
  • a připraven bude oblíbený skákací hrad pro děti.

Po celý den bude navíc pro návštěvníky připraveno malé občerstvení zdarma i stánky s výbornou kávou, trdelníkem či grilovaným sýrem.

Majitelé servisu řídí své podnikání jako rodinnou firmu a svůj důraz kladou právě na takový přístup nejen mezi svými zaměstnanci, ale také v rámci komunikace se svými klienty.

„Chceme, aby se zákazníci u nás cítili dobře už od prvního okamžiku a rádi se k nám vraceli. Právě proto jsme i oslavu 1 roku fungování servisu pojali jako takový rodinný den, na kterém si najdou zábavu děti, rodiče a třeba i prarodiče. Bereme to jako jedinečnou možnost otevření našich dveří širší veřejnosti, které chceme ukázat naše prostory, představit naše služby a zároveň se u toho společně a neformálně pobavit.

Jsme velmi rádi, že moderování celé akce přijala paní Žádníková, která je se svou rodinou jednou z našich stálých zákaznic. Připraveno máme pro návštěvníky mnoho dárků a srdečně tak zveme děti i dospělé, aby si s námi přišli užít krásnou sobotu bez jakýchkoli závazků k našemu servisu,“ říká s úsměvem majitelka servisu paní Ivana Kajgrová.

Vstupné na akci je samozřejmě zcela zdarma a aktuální informace k programu Dne otevřených dveří můžete sledovat na facebookovém profilu Buenoservis Euromaster.

autor článku: Denisa Havlíčková