Dnes je pátek 19. duben, svátek má Marcela,
je Mezinárodní den svobody tisku.

Ilustrační foto

Jak tvořit adventní dekorace prozradí Floristka roku 2016 na zámku Dobříš

přidáno: 22. 11. 2016

Podvečer první adventní neděle patří již tradičně na zámku Dobříš květinám, dekoracím a vůni jehličí. Také letos se 27. listopadu od 17 hodin sejdou v Zrcadlovém sále florističtí nadšenci, květinářky, ale i všichni ti, kteří chtějí nasát adventní atmosféru a naučit se vyrábět sváteční dekorace. Vánoční inspirace floristky Martiny Krátké letos přinese několik novinek.

„Moderátorem večera bude nově herec Radovan Klučka, který je veřejnosti dobře známý z  televizních seriálů. Jako hlavní host vystoupí mistryně Slovenska ve floristice 2016, reprezentantka České republiky na Europa Cupu 2016 Klára Franc Vavříková,“ říká Martina Krátká z květinářství Letizia.

Obě floristky předvedou divákům v sále během hodinového programu ukázky tvorby vánočních dekorací, adventních věnců, svícnů, domovních znamení a vánočních kytic z živých květů. „Můžete se těšit na koncert tvořivosti a nápadů z našich rukou. Celá show bude mít opět doprovodnou projekci a veškeré dekorace, které budeme tvořit, budou prodejné. V nabídce budou opět také hrnkové vánoční hvězdy z české produkce,“ říká Krátká.

Závěr tvořivého adventního večera bude patřit křtu kalendáře Dětského Domova Korkyně a dražbě vánočních kytic rovněž ve prospěch DD Korkyně. Diváci se mohou těšit také na malé překvapení. 

Vstupenky na Vánoční inspiraci můžete rezervovat na telefonu 318 520 673 nebo přes kontaktní e-mail. Vstupné činí 195 Kč (od 8. řady) a 235 Kč (1. až 7. řada).

autor článku: Michaela Rozšafná